Dodatne informacije

Što ponijeti na vježbanje?

 1. čistu i prikladnu odjeću – obuću (tenisice) za vježbanje u dvorani. Molimo Vas da u dvoranu ne ulazite u tenisicama u kojima ste došli u Centar (imajte posebne tenisice za vježbanje u dvorani) kako bi spriječili unošenje prljavštine i održavali potrebnu razinu higijene.
 2. ručnik
 3. tekućinu
 4. za Pilates nešto ugodno i toplo od odjeće (npr. gornji dio trenirke) za vrijeme opuštanja

PRAVILA DOBROG PONAŠANJA PRI VJEŽBANJU

Prostor za vježbanje, teretana ili trim-kabinet su prostori okupljanja mnogo osoba na jednom mjestu i u jednom vremenu te zahtijevaju primjenu pravila dobrog ponašanja kako bi se ostvarilo zadovoljstvo vježbanja.

Atomic aerobic centar preporučuje sljedeće:

 • satu vježbanja treba pristupiti na vrijeme jer kašnjenje nije prihvatljivo.
 • u dvoranu ne ulaziti u tenisicama u kojima ste došli u Centar (imajte posebne tenisice za vježbanje u dvorani) kako bi spriječili unošenje prljavštine i održavali potrebnu razinu higijene.
 • ne stvarati buku i galamu. Isključiti i ne koristiti mobitel, jer onemogućuje koncentriranje na vježbanje vlasnici mobitela, a smeta ostalima. Ne pričajte i ne ometajte razgovorom kod vježbanja u skupinama.
 • očistiti iza sebe. Odnosi se na ponašanje u dvorani, garderobi, sanitarnom čvoru kao i kod korištenja sprava, uređaja i ostalih pomagala za vježbanje. Obrišite površine koje ste koristili ili sprave prethodno prekrijte svojim ručnikom.
 • pažljivo s utezima. Kod spuštanja utega na pod ili podlogu stvara se buka koja ometa rad ostalih. Takvo ponašanje također oštećuje opremu, pod i podloge. Utege vratiti nakon uporabe na mjesto gdje se odlaže oprema.
 • dijeliti opremu s ostalim vježbačicama. Ovo se posebno odnosi na uvjete vježbanja u teretani i korištenju sprava i uređaja. Napravite stanku u radu i prepustite drugoj osobi uporabu i priliku za vježbanje. To je pravo sportsko ponašanje.
 • pripaziti na miris tijela. Redovita higijena tijela, odjeće i obuće je neizostavni preduvjet dobrog ponašanja u sportskim prostorima. Također ne koristite previše ili prejake mirise odn. parfeme, to ometa rad ostalima.

Fitness testing

Molimo sve nove polaznike aerobnih programa u “ATOMIC” aerobic centru da kod prvog upisa ispune ZDRAVSTVENI KARTON kako bi se upoznali sa Vašim zdravstvenim stanjem i na taj način kreirali adekvatan program vježbi za Vas.

Rad polaznica u “Atomic” aerobic centru prati i liječnica Centra: dr. med. VESNA KUŠEC, koja Vam uvijek stoji na raspolaganju sa svojim stručnim savjetima i naputcima za što lakše uključivanje u program vježbanja.

U “Atomic” aerobic centru možete ispitati svoje zdravstveno stanje na FITNESS TESTINGU kojim utvrđujete stanje svog kardiovaskularnog sustava, elastičnosti mišića, postotak masnog tkiva…
Želite li se i Vi testirati, zatražite od osoblja na recepciji obrazac PRIJAVA ZA FITNESS TESTING.
Testiranje se obavlja svaka 3 mjeseca kako bi se mogli pratiti rezultati i učinkovitost vježbanja. BESPLATNO JE.

Testiranje vodi dr. med. VESNA KUŠEC.

Dodatni sadržaji

“Atomic” aerobic centar organizirat će za Vas tijekom sezone: zajedničke izlete, stručna predavanja, gostovanja drugih aerobic instruktorica iz zemlje i inozemstva, novogodišnje proslave, aerobic zomske i ljetne kampove u zemlji i inozemstvu i … još puno, puno toga.
Zato budite u toku i pratite informacije na INFO ploči Atomic aerobic centra.

Svaka Vaša primjedba, prijedlog ili sugestija u vezi sa radom Centra neobično su nam važni i dragocjeni.

Atomic aerobik centar
Tomašićeva 2, 10000 Zagreb
tel.: 01 45 53 491,
01 48 39 381
e-mail: info@atomicaerobik.hr
www.atomicaerobik.hr
Osigurava:
Osigurava: Grawe-Hrvatska