Dodatne informacije

Što ponijeti na vježbanje?

 1. čistu i prikladnu odjeću – obuću (tenisice) za vježbanje u dvorani. Molimo vas da u dvoranu ne ulazite u tenisicama u kojima ste došli u Centar (imajte posebne tenisice za vježbanje u dvorani) kako bi spriječili unošenje prljavštine i održavali potrebnu razinu higijene,
 2. ručnik,
 3. tekućinu,
 4. za pilates nešto ugodno i toplo od odjeće (npr. gornji dio trenirke) za vrijeme opuštanja.

PRAVILA DOBROG PONAŠANJA PRI VJEŽBANJU

Prostor za vježbanje je prostor okupljanja osoba i  zahtijeva primjenu pravila dobrog ponašanja kako bi se postiglo zadovoljstvo vježbanja svih polaznica.

Atomic aerobic centar preporučuje sljedeće:

 • satu vježbanja treba pristupiti na vrijeme jer kašnjenje nije prihvatljivo.
 • u dvoranu ne ulaziti u tenisicama u kojima ste došli u Centar (imajte posebne tenisice za vježbanje u dvorani) kako bi spriječili unošenje prljavštine i održavali potrebnu razinu higijene.
 • ne stvarati buku i galamu. Isključiti i ne koristiti mobitel, jer onemogućuje koncentriranje na vježbanje vlasnici mobitela, a smeta ostalima. Ne pričajte i ne ometajte razgovorom kod vježbanja u skupinama.
 • očistiti iza sebe. Odnosi se na ponašanje u dvorani, garderobi, sanitarnom čvoru kao i kod korištenja sprava, uređaja i ostalih pomagala za vježbanje. Obrišite površine koje ste koristili ili sprave prethodno prekrijte svojim ručnikom.
 • pažljivo s utezima. Kod spuštanja utega na pod ili podlogu stvara se buka koja ometa rad ostalih. Takvo ponašanje također oštećuje opremu, pod i podloge. Utege vratiti nakon uporabe na mjesto gdje se odlaže oprema.
 • dijeliti opremu s ostalim vježbačicama. Ovo se posebno odnosi na uvjete vježbanja u teretani i korištenju sprava i uređaja. Napravite stanku u radu i prepustite drugoj osobi uporabu i priliku za vježbanje. To je pravo sportsko ponašanje.
 • pripaziti na miris tijela. Redovita higijena tijela, odjeće i obuće je neizostavni preduvjet dobrog ponašanja u sportskim prostorima. Također ne koristite previše ili prejake mirise odn. parfeme, to ometa rad ostalima.

Fitnes testiranje

Molimo sve nove polaznice da kod prvog upisa ispune ZDRAVSTVENI KARTON kako bi se upoznali s Vašim zdravstvenim stanjem i na taj način kreirali adekvatan program vježbi za Vas.

Rad polaznica u Atomic aerobic centru prati i liječnica centra: dr. med. VESNA KUŠEC, koja Vam uvijek stoji na raspolaganju sa svojim stručnim savjetima i naputcima za što lakše uključivanje u program vježbanja.

U Atomic aerobic centru možete ispitati svoje zdravstveno stanje na FITNES testiranju kojim utvrđujete stanje svog kardiovaskularnog sustava, elastičnosti mišića, postotak masnog tkiva…
Želite li se i Vi testirati, zatražite od osoblja na recepciji obrazac PRIJAVA ZA FITNES testiranje.
Testiranje se obavlja svaka 3 mjeseca kako bi se mogli pratiti rezultati i učinkovitost vježbanja. BESPLATNO JE.

Testiranje vodi dr. med. VESNA KUŠEC.

Dodatni sadržaji

“Atomic” aerobic centar organizirat će za Vas tijekom sezone: zajedničke izlete, stručna predavanja, gostovanja drugih aerobic instruktorica iz zemlje i inozemstva, novogodišnje proslave, aerobic zomske i ljetne kampove u zemlji i inozemstvu i … još puno, puno toga.
Zato budite u toku i pratite informacije na INFO ploči Atomic aerobic centra.

Svaka Vaša primjedba, prijedlog ili sugestija u vezi sa radom Centra neobično su nam važni i dragocjeni.

Atomic aerobik centar
Tomašićeva 2, 10000 Zagreb
tel.: 01 45 53 491,
01 48 39 381
e-mail: info@atomicaerobik.hr
www.atomicaerobik.hr
Osigurava:
Osigurava: Grawe-Hrvatska