NEW BODY/5

Poklonite sebi novo tijelo u novoj sezoni s nama kroz 18 tjedana (5 mjeseci)!
Neka marljivost, volja, uspjeh, druženje i smijeh uz eksperta Tonćija koji vas motivira, hrabri i pomaže s individualnim pristupom budu prisutni kroz svih 18 tjedana!
Program je namijenjen:
– svim odlučnim osobama koje žele ostvariti povoljne učinke na tijelo do ljeta
– započeti sa zdravim životom i rekreacijom
– poboljšati kondiciju
– isprobati nove programe fitnesa
– ostvariti novogodišnju odluku-od danas vježbam!

Na samom početku programa provodi se utvrđivanje stanja (antropometrijska i motorička mjerenja), koja se ponavljaju na kraju programa. Prikupljeni podaci poslužiti će vrednovanju učinaka programa i služiti će isključivo za internu upotrebu te će biti u svakom trenutku dostupni polaznicima programa. S obzirom na unaprijed definirana dva cilja programa (funkcionalnost pokreta i tjelesna pripremljenost), trenažne jedinice su tako i podijeljene te se u različitim omjerima izmjenjuju u unaprijed predviđenoj dinamici (plan).

Program se sastoji od tri vrste treninga; korektivni trening, kondicijski trening i kombinacije korektivnog i kondicijskog treninga.
Korektivni trening se sastoji od vježbi pokretljivosti, stabilnosti, dinamike te gibljivosti.
Kondicijski trening se sastoji od vježbi razgibavanja i pripreme mišića, vježbi mišićne i srčano-dišne izdržljivosti te vježbi opuštanja.

Voditelj programa NEW BODY/5,

Tonći Mašina, mag.cin. magistar kineziologije zaposlen na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu pri kabinetu za Tjelesnu i zdravstvenu kulturu. Osim toga sudjeluje u nastavi specijalističkog poslije diplomskog studija iz Medicine rada i sporta, također na Medicinskom fakultetu.
Posjeduje višegodišnje iskustvo u radu sa vrhunskim sportašima gdje je kao pomoćni ili glavni košarkaški trener sudjelovao u radu sa svim dobnim kategorijama i osvajao državna i međunarodna odličja. Usporedno sa tim radi i kao kondicijski trener u košarci ali i kao osobni kondicijski trener vrhunskih i nadarenih sportaša.
Tijekom svog obrazovanja za vrijeme i nakon redovnog studija prati i radi na usavršavanju znanja iz područja tjelesne pripreme, fitnesa i kineziterapije te praktično provodi brojne rehabilitacijske i prevencijske programe. Surađuje sa vrhunskim Hrvatskim liječnicima različitih specijalnosti, sportskim psiholozima, nutricionistima, te na taj način nadopunjuje svoja znanja i vještine.
Autor je više stručnih i znanstvenih radova te završava doktorsku disertaciju na Medicinskom fakultetu u Zagrebu.

Mjesečna članarina u iznosu od 200,00 kuna.
Program započinje 2. veljače.

 

Atomic aerobik centar
Tomašićeva 2, 10000 Zagreb
tel.: 01 45 53 491,
01 48 39 381
e-mail: info@atomicaerobik.hr
www.atomicaerobik.hr
Osigurava:
Osigurava: Grawe-Hrvatska